martes, octubre 02, 2007

Graellada-Hool (24 septembre)



Hola de nou a tots els hools que sou sempre fidels a aquesta web. Intentarem a partir d'ara asumir que les vacances han acabat (que pasa? a alguns ens costa més) i començar a produïr nova matèria per a la web.

24 de septembre, aniversari de dos dels hooligans més radicals de tots. Ens reunim per aquest motiu i per un altre, celebrar la marxa del hool Pol. Si, la seva ruta al Al-Andalus es ja un fet. La birra corre ara més que mai, dels bars manà tot tipus d'alcohol ara que no esta el Putu per deixar seques les despenses!!! Però tornem al tema que ens ocupa, la Graellada.

Tot va començar...a diferentes hores del dia de fet. Després de la demacre que portavem alguns amb motiu de les festes de la Mercè no es va poder quedar dignament a cap hora concreta, així que a mida que hom reunia forces iniciava la marxa cap a l'hort del Gaski.
La carn era abundant, de fet massa abundant. Ningú donava un duro per la graellada, tots pensavem que el menjar seria escàs i hauríem de lluitar com tantes altres vegades per alimentar-nos. Però no va ser així. I la birra més abundant encara. Això sí que ho tenim sempre controlat i seria imperdonable que algú se n'oblidés.

Així que entre xerricada i xerricada s'anava fent la carn (botis, hamburgueses, llom, pedres...) El dinar va estar de la òstia, amb aperitiu i tot, és tota una proesa.
Més tard van arribar el Batalla seguit de més hools, el Gile, un Pepo que feia onejar la nostra insígnia...i la birra seguia corrent. Amb l'arribada del Putu hools es van repartir els presents:
Una rapadora-trasquiladora xina al Gaski, una Vagina enllaunada al Batalla i un àlbum super sofisticat al Pol amb dedicatòries increíbles.



Així mentre uns examinaven la vagina els altres rapaven només la meitat de la cara del Pol o obrien clapes al cap del Moreno.
Les imatges parlen per sí soles!!!

Esperu que ja hagis fet bon ús del teu regal Uri, pròximament penjarem les fotos.

9 comentarios:

el_Sibarit@ dijo...

Apa hooligans ja podeu començar a fotre aquelles pastarades que us agraden tant per aqui!!! En breu pengem l'article del Putu desde Granada, envia fotus del Tachini tot pijo que el fotrem per aqui!!!

Anónimo dijo...

POL T'ESTIMEM



- SENSEI clapas-

Anónimo dijo...

Vagi molt be pooool!!!!!

Anónimo dijo...

FOnes, fones, fones

veig k els hools continuen el seu ritme, així m'agrada!
però ja estem a octubre!! caldria anar escrivint algu nou, no??
finga hools, a passaru b ara k sou joves, cagun dena!

AGUR des d'holanda!

Anónimo dijo...

Pos si vols donar alguna idea el blog es quelcom obert a tothom, ara mateix estem secs, potser perquè fa temps que no fem res i realment hi ha poc a dir.

Anónimo dijo...

Chiste!

MAma, mama, en el cole me llaman Skinhead!

Mañana iré a hablar con el profe...

No, oi, oi, oi!!

Vinga, a disfrutar!

Anónimo dijo...

dios mireia que dolent joder.... soc el marc

Anónimo dijo...

k dius?? si és molt bo tio!! hehehe

Vinga, vagi b!

AGUR!

Anónimo dijo...

Que passa penya ja feia temps q no passava x akiii!! No puc enviar fotos del tachini ja que el meu pis careix de qualsevol element tecnològic avanaçat (q no tinc camera)!
I no penjeu el mail q vaig enviar,penjeu un altre més interessant q escriuré quan la demacre m'ho permeti, és a dir, ara no.

Apa hools!! Us espero aki x reconkistar Al-andalus!

-- El moro de l'Alhambra --